דברים שכדאי לדעת

דברים שכדאי לדעת

דברים שכדאי לדעת:  תוקף ההיתר להעסקת מטפל זר הוא שנתיים למטופלים מעל גיל הפנסיה ושלוש שנים למטופלים מתחת לגיל הפנסיה, יש לחדש ההיתר כ60 יום לפני פקיעתו.  אורכה של אושרת העבודה הניתנת למטפל זר על ידי משרד הפנים הוא 12 חודשים לכל היותר, דבר זה...